Zoë van Aken


Zoë van Aken

Marketing & Communicatie

Zoë van Aken

Even voorstellen

In eerste instantie ben ik bij World of Drinks terecht gekomen als stagiaire. Van februari 2017 t/m juni 2017 heb ik stage gelopen op het hoofdkantoor. Sinds juli 2017 maak ik deel uit van het World of Drinks team en werk ik op de afdeling Marketing & Communicatie.

Het leuke aan de afdeling Marketing & Communicatie is dat het enorm breed is, waardoor je veel afwisselende werkzaamheden hebt. Zo ben ik verantwoordelijk voor de drankenkaarten voor de horecaklanten en het World of Drinks Instagram account. Daarnaast maak ik content voor de social media kanalen en websites en ondersteun ik Anne-Monique met andere taken op het gebied van Marketing & Communicatie.

Zelf drink ik natuurlijk ook wel eens een lekker drankje, hieronder mijn top 3 favoriete drankjes:

1. Gin & Tonic
Deze mag echt niet ontbreken in mijn top 3. In de zomer vind ik het heerlijk om op het terras of gewoon lekker in de tuin te zitten onder het genot van een Gin & Tonic.

2. Bailey's
Nog niet heel lang geleden heb ik kennis gemaakt met dit drankje, maar ik kan nu al zeggen dat dit zeker één van mijn favoriete drankjes is! Lekker voor de afwisseling als je een keer geen zin hebt in een standaard wijntje of biertje.

3. Cava
Als ik in de zomer op vakantie ga is cava voor mij echt onmisbaar. Ik vind het heerlijk om een glaasje cava te drinken terwijl ik 's avonds lekker op een terrasje zit. In combinatie met lekkere tapas krijg ik dan ook echt het ultieme vakantiegevoel!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 7

Totaalprijs:€ 82.62