Sascha Wanna


Sascha Wanna

Verkoopmedewerker Rotterdam

Sascha Wanna

Even voorstellen

Ik werk sinds de opening van de Markthal bij World of Drinks in Rotterdam.

Ik vind mijn baan zo leuk, omdat iedere dag anders is. De Markthal is een levendige plek en het is iedere dag weer anders. Ik heb erg leuke collega´s waar het altijd erg gezellig mee is en ik vind de producten waarmee we werken erg leuk. Ik heb nog veel te leren, maar ook dat maakt het juist zo’n leuke plek om te werken.

Top drie favoriete drankjes vind ik heel lastig. Een mooi glas wijn, een lekkere whisky of een heerlijke koffie denk ik, maar welke dan precies zou ik eerlijk waar niet weten.

Het leukste compliment dat ik tijdens werk gekregen heb, is afkomstig van terugkerende klanten. Of het nou die man is die voor de derde keer die ene fles wijn komt halen, omdat hij die zo lekker vindt of klanten die voor onze koffie en uitleg over de koffie terug blijven komen, omdat ze het zo fijn vinden goede uitleg te krijgen over de producten dat ze keer op keer terug blijven komen."

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 22

Totaalprijs:€ 26.52