Olivier van Doesburg


Olivier van Doesburg

Manager Inkoop & Assortiment

Olivier van Doesburg

Even voorstellen

Na een lange tijd in de horeca te hebben gewerkt ben ik sinds oktober 2014 met veel plezier werkzaam bij World of Drinks. Ik ben begonnen als bedrijfsleider van de winkel in Zierikzee en momenteel ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en ons assortiment. Het is aan mij de taak om ervoor te zorgen dat we een assortiment bieden dat ruim, dynamisch en uit uiteraard scherp geprijsd is.                                                          

Het drankaanbod is momenteel gigantisch en het is daarom erg leuk om alle innovaties en ontwikkelingen hiervan in de gaten te houden. Wat ik mooi vind aan mijn werk is dat een dag bij World of Drinks nooit saai is omdat er zich continu nieuwe vragen, kansen en producten aandienen. De komende jaren willen wij ons met onze winkels, groothandel en website presenteren als hét drankenplatform van Zeeland. Ik hoop hier aan bij te kunnen dragen en zie er naar uit onze klanten en relaties te voorzien van een stuk beleving omtrent dranken.

Mijn werk  doe ik vanuit onze groothandel in Middelburg, maar ik ben uiteraard nog regelmatig te vinden in Zierikzee of één van onze andere winkels.

Mijn Top 3 favoriete dranken vind je hieronder:

Pol Roger Reserve Brut - Ik vind champagne een goddelijke drank. Het leuke is dat het op elk moment van de dag niet misstaat! Deze Pol Roger heeft een hele fijne bubbel en een mooie lange afdronk. Wie wordt er niet vrolijk van een bubbel?

Gin/Tonic - Heel lekker als aperitief maar ook op een warme dag. Er zijn tegenwoordig veel nieuwe merken en het is ook erg leuk om deze allemaal te proberen en te combineren. Je kunt ook eindeloos garneren met kruiden, fruit en specerijen. Dit geeft steeds weer een andere specifieke smaak aan dit drankje.

Bier - Bier vind ik eigenlijk het leukst. Ik kan niet kiezen voor één bier omdat ik erg met het moment en het weer mee ga. Na een dag werk een ijskoude pils, op een winteravond een lekker La Chouffe Bokbier en op een warme zomerdag een heerlijke Desporados met citroen of een Weizen. Gelukkig is er voor ieder wat wils en is het aanbod ontploft. Hier willen wij in ieder geval wat mee gaan doen zodat onze klanten niets missen! 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 14

Totaalprijs:€ 15.42