Lennert de Vrieze


Lennert de Vrieze

Hoofd Marketing, Automatisering & Logistiek

Lennert de Vrieze

Even voorstellen

Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij World of Drinks en tot op de dag van vandaag laat ik me graag verrassen door het steeds wisselende aanbod van dranken. De wereld van dranken is dan ook continue in beweging en als je nieuwsgierig bent kan je op ontdekkingsreis en je eigen smaak ontwikkelen. Het ontdekken van nieuwe wijnen, bieren, koffie, likeuren, whisky’s of sterke dranken gaat vaak samen met goede gesprekken, ontspanning,  en echte interactie tussen mensen, dat vind ik interessant. Als je daarbij nog de juiste drank en spijs kan combineren is het helemaal af!

Gezien de huidige tendens om gezonder te eten en te drinken zien wij ook het aanbod van alcoholvrije dranken en ongezoete frisdranken en sappen toenemen. Ook die dranken passen prima bij World of Drinks en nemen plaats in ons assortiment. Tot slot juich ik het verstandig omgaan met alcohol iedereen toe, beter een paar glazen met jouw favoriete drank dan een overmatige consumptie.

Mijn favoriete top drie aan dranken is:
MALHEUR Bière Brut ‘World Classic’
Deze fles is een traktatie bij vele gelegenheden en ik raad iedereen aan die van bier houd, deze op zijn of haar bucketlist te zetten!

Mandarine Napoleon
Een heerlijke mandarijnenlikeur uit Belgie gebaseerd op cognac en op smaak gebracht met essentiele oliën van Siciliaanse mandarijen. Lekker bij de koffie in een glaasje Cava!

Castellane Champagne
Hoewel Moet et Chandon brut ook in mijn top drie van bubbels staat, is deze qua prijs/kwaliteit mijn favoriet. Niet voor elke dag maar wel voor elke maand!

Dat smaken verschillen is een feit en dat is maar goed ook, maar ik daag je graag uit om te ontdekken wat jij lekker vind en je smaakpallet te ontwikkelen!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 17

Totaalprijs:€ 150.32