Joanne Hoogendijk-Krijger


Joanne Hoogendijk-Krijger

Assistent Bedrijfsleider Rotterdam

Joanne Hoogendijk-Krijger

Even voorstellen

Sinds 1 oktober 2014 ben ik 36 uur per week te vinden in de  winkel in Rotterdam. Een prachtige zaak op een geweldige locatie!

Ik geniet van het dagelijkse contact dat ik heb met de gasten. Hen proberen zo goed mogelijk te adviseren in hetgeen dat zij zoeken geeft mij voldoening. Daarnaast zorgt ook het leuke en spontane TWOD team er iedere dag weer voor dat ik met veel zin de winkel binnen stap.

Uit het grote assortiment van  World of Drinks is er een aantal drankjes die toch echt in mijn top 3 staan.
’s Winters wanneer het koud en nat is geniet ik met volle teugen van een glaasje rode wijn. Het ligt mooi vol in de mond en je wordt er heerlijk warm van. Precies wat je nodig hebt in koude tijden.
’s Zomers gaat mijn voorkeur uit naar een Liefmans Fruitesse. Het is een dorstlessend, zoet, maar ook zeker verfrissend drankje. Perfect om de zomer of een avondje stappen mee door te komen!
Tot slot vind ik het heerlijk om zo nu en dan ’s avonds een glaasje Disaronno te drinken bij een kop koffie.

Ik heb opgemerkt dat het unieke concept dat World of Drinks hanteert met haar proeflokaal erg in de smaak valt bij de gast. Bij de koffieverkoop heb ik ervaren dat je een nog zo mooie smaakomschrijving kan geven van een bepaalde koffie, maar door deze te laten proeven kan je dit mooi onderbouwen. De gast waardeert het dan ook erg wanneer zij verschillende espresso’s kunnen proeven en hiervan de (voor hen) lekkerste bonen mee naar huis kunnen nemen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 10

Totaalprijs:€ 174.99