Guust Sluijs


Guust Sluijs

Assistent Bedrijfsleider Zierikzee

Guust Sluijs

Even voorstellen

Sinds 1 maart 2018 ben ik werkzaam in de winkel Zierikzee. De meeste mensen zullen mij kennen van de tijd dat ik in de horeca als gastheer heb gewerkt. Dit vak heb ik altijd met veel liefde en passie uitgevoerd, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn functie binnen World of Drinks is Assistent Bedrijfsleider Zierikzee, dit houdt in dat ik me met alles wat er in de winkel gebeurd bezig houd. Een klein overzichtje van mijn werkzaamheden; bestellingen plaatsen, roosters maken, de Facebookpagina beheren, de winkel aanvullen etc. Het leuke van deze baan is de veelzijdigheid ervan. Iedere dag ben je bezig op de werkvloer en is er van alles te doen, waardoor de dag altijd voorbij vliegt. Het mooie van dit werk is dat je altijd met mensen bezig bent. Het is net als in de horeca, alleen dan anders. Gastvrijheid, beleving, advies, netheid, mensen willen het allemaal en wij kunnen het allemaal geven.

Zelf ben ik zeker een liefhebber van verschillende dranken. Hieronder heb ik er 3 benoemd die ik echt het lekkerst vind, maar dit was nog niet zo makkelijk. Het ligt bij mij echt puur aan de setting en de stemming. Op een terras, lekker uit eten gaan, filmpje op de bank, borrel na het werk…

Mijn 3 favoriete drankjes:

Vedett Extra Session IPA
Dit bier is pas sinds maart 2018 op de markt. Een heerlijk fris bier met krachtige, frisse aroma’s van citrus en dennenhars. Het heeft een licht zuurtje en een alcoholpercentage van maar 2,7%! Het is een echte dorstlesser, dus heerlijk voor op het terras of na een dag werken.

Salentijn Barrel selection Chardonnay
Een super wijn van Bodegas Salentein. Het is een elegante en romige wijn. Het heeft een vol en rijk aroma van citrus, vanille, honing, caramel, banaan en ander tropisch fruit. Deze wijn drink ik graag als aperitief en bij een heerlijk gegrilde zeebaars of zeetong.

Pére Magloire Calvados XO
Tsja, dit is een zekerheid na het eten. Ik sla graag een dessert over om plaatst te behouden voor een goede espresso met deze Calvados. De kers op de taart na een heerlijk diner. Minimaal 10 jaar op vat gerijpt. De smaak is intens maar fris met een hint vanille. Het mooie van deze Calvados is dat de afdronk eindeloos is. Je kan er dus nog een lange tijd van na genieten.

Tot snel in de winkel in Zierikzee!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 4

Totaalprijs:€ 29.30