Esmee van Vliet - Kloosterman


Esmee van Vliet - Kloosterman

HR & Office Manager

Esmee van Vliet - Kloosterman

Even voorstellen

Ik ben sinds september 2016 werkzaam bij World of Drinks en werk op kantoor in Zierikzee. Ik houd mij voornamelijk bezig met de inkoop, personeels- en juridische zaken. Zeer afwisselend werk dus en dat is ook wat deze baan zo leuk en uitdagend maakt! Daarnaast heb ik ook veel contact met klanten door de telefoon aan te nemen, erg leuk!

Over mijn Top 3 favoriete drankjes heb ik wel even na moeten denken. Tot voor kort was ik niet echt een 'drinker', maar als je door de winkel loopt word je toch wel erg nieuwsgierig! Ondertussen heb ik dus wel een Top 3 samen kunnen stellen: op 1 staat Bombay Gin gemixt met Fever Tree Indian Tonic Water. Heerlijk om in het weekend te drinken rond een uur of 5 voor het eten of juist in de late uurtjes! Op nummer 2 staat voor mij de Moscato Luxe Toso, een zoete bubbel, erg lekker als aperitief. Ik sluit af met Liefmans Fruitesse, dit drink ik heel graag in de zomer met een glas vol ijs. Goed voor de verkoeling en kan op (bijna) elk gewenst tijdstip gedronken worden!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 8

Totaalprijs:€ 126.88