Erikjan Vos


Erikjan Vos

Bedrijfsleider Zierikzee

Erikjan Vos

Even voorstellen

In 1998 ben ik begonnen in de kleine slijterij naast de supermarkt in Renesse, wat inmiddels The World of Drinks is. In 2000 ben ik in vaste dienst gekomen en al snel zijn we uitgebreid met een tweede vestiging naast de Lidl in Zierikzee, waar we een winkel begonnen met een zeer breed assortiment. Dit bleek al snel aan de kleine kant te zijn en zodoende belandden we op onze huidige locatie op de Grevelingenstraat nummer 14 in Zierikzee.

Nadat ik mijn slijtersvakdiploma behaalde ben ik mij gaan specialiseren in gedistilleerde dranken. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar alles wat meer heeft dan 15% alcohol, waardoor ik in 2007 mijn licoristenopleiding aan de gedistilleerd academie heb afgerond.

De kracht van onze winkel is het brede assortiment dat we te bieden hebben. Mensen zijn elke keer weer onder de indruk van de hoeveelheid producten die we in onze winkel hebben. Een kleine greep: 450 soorten single malt whisky’s, 60 soorten grappa, een heel gangpad vol met binnenlands gedistilleerd, bitters en buitenlands gedistilleerd wat erg uniek is en natuurlijk de grote hoeveelheid wijnen die we hebben. Grote wijnhuizen als Salentein, Montes, Paul Mas en natuurlijk Pirlet wat we zelf importeren uit de Postillon. Allemaal producten waar we even trots op zijn en waar we u veel over kunnen vertellen.

Bij ons kunt u veel proeven, beleving staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel de deur uitstapt en natuurlijk graag weer terugkomt.

Uiteraard heb ik ook een aantal dranken waar mijn voorleur naar uit gaat. Stel wel, je hoeft me er niet wakker voor te maken, maar mijn favoriete single malt whisky is de Scapa 16 jaar; en single malt van het eiland Orkney, het meest noordelijkst gelegen eiland in Schotland. De armagnac Tariquet VSOP hoort ook zeker in het rijtje thuis; een gecompliceerde drank met een heerlijke zachte afdronk. Als laatste mag bij mij ook de Pirlet Syrah – Mourvedre niet ontbreken; heerlijk soepel en vol van smaak met een lange afdronk.

Tegenwoordig komen steeds meer mensen bij ons langs om een flesje te halen wat bij een speciaal gerecht past. Wij adviseren u daar graag bij en staan graag voor u klaar met leuke tips en interessante wetenswaardigheden op drankgebied.Tot snel in onze winkel in Zierikzee!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 12

Totaalprijs:€ 181.77