Anton Krijnse Locker


Anton Krijnse Locker

Algemeen Directeur

Anton Krijnse Locker

Even voorstellen

Ik kom uit een ondernemersgezin; mijn vader en opa hebben allebei supermarkten gehad. Nadat ik klaar was met school heb ik nog enkele jaren gewerkt in de supermarktautomatisering. In 1997 heb ik The World of Drinks opgericht met een vestiging in Renesse en haalde ik meteen mijn eerste horecaklanten binnen. In die periode deed ik nog alles zelf; inkoop, administratie, winkel en logistiek. In 2000 kwam er een vestiging in Zierikzee bij, die zat toen nog naast de Lidl, en daarna heb ik wijnhandel Van Meeteren en wijnhandel Van Leerzem overgenomen. In 2005 is de winkel in Zierikzee waar we nu zitten, op de Grevelingenstraat, gebouwd en een jaar later werden Marco en Lennert de Vrieze mede eigenaar.

In 2009 zijn we begonnen met de distributie van de Zeeuwse stranden, nadat we de drankenhandel van Kolijn in Vlissingen hadden overgenomen. Inmiddels leveren we vanuit de groothandel in Vlissingen op alle Zeeuwse eilanden aan horecaklanten, op land én strand. Naast de winkels in Renesse en Zierikzee is er in 2013 ook een winkel in Krabbendijke geopend, dit is de eerste franchise onderneming van The World of Drinks. Een jaar later, in oktober 2014, volgde de vierde winkel die gevestigd is in de Markthal in Rotterdam.

Door de jaren heen heb ik me veel bezig gehouden met drank. Naast het behalen van het slijtersvakdiploma heb ik ook veel kennis vergaard door het bezoeken van onder andere Chili, Argentinië, Italië, Portugal, Champagne, Alsace, Bourgogne en Rhône.

De vraag wat mijn favoriete dranken zijn vind ik moeilijk te beantwoorden, het zijn er zoveel en voor elk moment wat anders! In m'n top tien staan zeker Carlos Primero, de meest gedronken brandy in Spanje, en Mandarine Napoleon; een mandarijnenlikeur uit België, gebaseerd op cognac en op smaak gebracht met essentiële olien van Siciliaanse mandarijnen. Daarnaast mogen speciaalbieren niet ontbreken - het liefst tripels - net als een goede champagne! 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 8

Totaalprijs:€ 94.47