Anneli Knops


Anneli Knops

Horecamedewerker Rotterdam

Anneli Knops

Even voorstellen

Sinds de zomer van 2016 ben ik aangeschoven bij het team uit Rotterdam in de Markthal. Ik sta vooral in de horeca en struin op rustige momenten de bierschappen langs. Hiervoor wist ik al het een en ander over speciaalbier, maar ik heb in de winkel zo veel meer geleerd! Elk interessant verhaal over een bier of brouwer wat ik kan leren en delen met gasten is wat het werk zo leuk maakt. Je voert de beste gesprekken als je op zoek bent naar het juiste biertje. Dit geeft het contact wat persoonlijkers en dat vind ik erg leuk. 

Mijn Top 3 favoriete dranken bestaat ook vooral uit bier. Een volgorde laat ik even achterwege. Mijn favoriete biersoorten zijn hoppige en vaak romige biertjes, zonder het bittere. Denk hierbij aan tripels, dubbels en stout bier. Om hier toch wat pit aan te geven ben ik fan van de tripel Thaithai van Oedipus met Thaise kruiden. ADe TRPL van Jessenhofke is juist weer een hele milde die het ook goed doet bij mij. Stiekem is de blonde van Jessenhofdke, Maya, ook fantastisch! Dan hebben we ook een paar toffe barrel aged in de schappen staan, zoals die van Pohjala of de nieuwe cognac barrel aged imperial oatmeal stout van brouwerij het Uiltje, genaamd Kobi. Momenteel kan ik daar echt geen genoeg van krijgen! 

Het grootste compliment wat ik gekregen heb was van een meneer aan de bar op een drukke dag. Er was geen leeg glas meer aanwezig, alles stond volgeschonken op de tafels en achter mijn bar stond het vol met lege flessen. Toch was iedereen tevreden: allemaal een drankje en niemand was aan het wachten. Dan is er voor mij geen reden tot chaos of paniek. Dit zag meneer ook. Hij verteld dat hij tijdens zijn doorreis van alle barren die hij die week bezocht had, hij bij ons het best geholpen is. Een bar gedraaid door één (en op piekmomenten twee) personen die op het hoogtepunt van de dag zo'n vriendelijke en snelle service neer kon zetten vond hij het vermelden waard. Dit vond ik heel leuk om te horen!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 11

Totaalprijs:€ 146.68