Aniek Krijger


Aniek Krijger

Commerciële Binnendienst

Aniek Krijger

Even voorstellen

Sinds 1 juli 2013 mag ik deel uit maken van het gezellige kantoorteam van de World of Drinks in Zierikzee. Ben je een horecaondernemer en klant bij de World of Drinks, dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Ook ondersteun ik ons verkoopteam met de administratieve werkzaamheden en zorg ik er met logistiek voor dat alle bestellingen naar wens geleverd worden bij de klant. En hoe leuk is het, als je een compliment krijgt van een klant over de goede service en levering van de dranken! Dat is waar wij met het hele team zo hard voor werken en wat het werk zo ontzettend leuk maakt… waardering!!

Om de klanten goed de kunnen adviseren, moet je op de hoogte blijven van de nieuwe producten en dat betekent proeven. Het proeven van nieuwe dranken, het uitbreiden van mijn kennis… ook dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Regelmatig hebben we proeverijen in de winkels van Zierikzee en Rotterdam of hebben we proeverijen bij één van onze horecaklanten. Daar gaan mijn collega’s en ik altijd met veel plezier heen en kunnen we onze kennis weer met elkaar delen.

Een echt favoriet drankje heb ik niet. Ik vind namelijk erg veel lekker en ik probeer ook steeds meer te ‘leren’ drinken.

Met familie en vrienden hebben we regelmatig proefavondjes om nieuwe bieren uit te proberen of om leuke speciale bieren te combineren met heerlijk eten. Dat is het voordeel als je twee topkoks in de familie hebt die ook nog eens van een heerlijk speciaal biertje houden. Als we een gezellig vriendinnenavondje hebben trekken we meestal een flesje prosecco open, daar is namelijk iedereen altijd wel voor in. En als ik uit eten ga kies ik meestal voor een glas wijn wat past bij het eten wat ik besteld heb. Daar kan ik ook echt van genieten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 18

Totaalprijs:€ 19.26