Herfstbieren

Het is weer tijd voor herfstbieren!

Het zonnetje komt zo nu en dan nog eventjes door, maar regen en storm staan ook voor de deur. En dat betekent dat we de zomerbiertjes weer in de koeling zetten en we de herfstbiertjes eruit mogen halen! Ondanks dat we het lekkere weer van de afgelopen maanden nog best even zouden willen behouden, verlangen we toch eigenlijk stiekem wel naar die herfst! Gewoon, omdat de herfst perfect is voor een herfstbok!

Hieronder drie populaire herfstbieren vanuit ons assortiment:

La Trappe Bockbier
La Trappe Bockbier werd in 2014 verkozen tot het Lekkerste Bockbier van Nederland. Dit pittige, aangenaam bitter bockbier zit vol verrassingen. Kruidige aroma's met een subtiele zoete ondertoon geven dit enige trappisten Bockbier ter wereld zijn unieke karakter.

La Chouffe Bok 6666
Chouffe Bok 6666 is speciaal gebrouwen voor de Nederlandse markt. Het is een seizoensbier, verkrijgbaar vanaf eind september. Dit bokbier onderscheidt zich door zijn frisse en vooral ook fruitige smaak. Het beetje bitterheid bespeur je aan het eind. Chouffe Bok 6666 smaakt heerlijk in combinatie met lam, varkenshaas en kip. Ook niet te versmaden bij tonijn, mosselen en zeeduivel.

Kees Indian Summer Doppelbock
Kees! Indian Summer Doppelbock schetst eigenlijk al het plaatje waarbij dit bier optimaal tot zijn recht komt. Het is herfstachtig, de laatste gekleurde bladeren leggen een mooie lappendeken over de bosrand. Het zonnetje prikt er nog even door, maar regen en storm staan voor de deur. Dan is het heerlijk zitten met deze Dubbelbock, een warm en robuust bier om koude en stormachtige dagen mee door te komen.Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 13

Totaalprijs:€ 63.63