Kerel bieren

Kerel-bier staat uit zijn graf

Toen de oorspronkelijke familiebrouwerij in 1966 werd gesloten waren alle originele bieren verloren gegaan. Er werd daar niets van opgeslagen, althans, dat dacht men…

Diep in één van de kelders, bedekt door stapels puin, was er een enkele fles van het originele KEREL-bier intact gebleven. Het glas was ongebroken en de dop van de fles zat nog stevig op zijn plaats. Geluk? Het lot? Niemand verspilde tijd aan deze filosofische vragen. Wat ze nu nog nodig hadden was juist het wonder van de wetenschap. Met de grootste zorg werd de fles weggevoerd en aanboden bij team van Belgische experts om het originele KEREL-gist-DNA te analyseren en te extraheren. Het is dezelfde gist die vandaag de dag wordt gebruikt om elke nieuwe heerlijk partij KEREL-bier te brouwen. Hoe speciaal is dat?!

Dit is een bier dat het tegen alle verwachtingen heeft overleefd. Het werd achtergelaten, verlaten om deel uit te maken van het verleden. Het was nooit de bedoeling om te overleven. Maar dat deed het wel. Op de een of andere manier kwam het sterker dan ooit terug en bracht het zijn volle smaken en krachten naar een nieuw tijdperk. Het tijdperk waar ook jij er weer van kunt genieten!

En genieten van dit KEREL-bier doe je met World of Drinks, want de gehele maand september zijn de KEREL Grapefruit IPA, de KEREL Saison en de KEREL Biere de Garde in de aanbieding! De bieren van KEREL hebben lang op dit moment moeten wachten vanuit de kelders, maar nu is dus het perfecte moment om ze te ervaren. Het perfecte moment…

KEREL GRAPEFRUIT IPA
KEREL Grapefruit IPA is een echte publiekstrekker. Dankzij de gewaagde grapefruitaroma, het scherpe karakter en de lichte hoppiness is het perfect voor ieder moment of iedere maaltijd.

KEREL SAISON
Deze ‘easy-to-love’ dorstlesser maakt gebruik van verschillende soorten hop en granen, zodat je met elke slok nieuwe aspecten van zijn smaak ontdekt.

KEREL BIERE DE GARDE
Zeer moutig, zeer onderhoudsvriendelijk maar onweerstaanbaar voor de echte bierkenner. Probeer het voor de aanraking van karamel, blijf voor het complexe karakter vol heerlijke paradoxen.


Bestel ze onderstaand en ervaar zelf dit eeuwenoude bier.

bron:VDBCK.be


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 19

Totaalprijs:€ 80.82