Glenmorangie

De geprezen single malts van Glenmorangie

De single malts van Glenmorangie staan bekend om hun ongelooflijke zachtheid, rijkdom en intrigerende complexiteit. Bij Glenmorangie gebruikt men de hoogste distilleertoestellen van Schotland. Hun lange koperen halzen laten alleen de allerbeste dampen naar de top stijgen voor een heerlijk pure en geurige geest, vol met fruitige, bloemige complexiteit. Deze lange koperen halzen zijn net zo hoog als een volwassen giraffe!

Terwijl men deze delicate geest tot wasdom brengen, heeft men bij Glenmorangie de beschikking op generaties expertise van de distilleerderij in hout. De op maat gemaakte designervaten worden gemaakt van een -met de hand geselecteerde- Amerikaanse eik met langzame groei en zijn een synoniem geworden voor uitmuntendheid.  

Glenmorangie Original
De originele uitdrukking van de elegante, florale geest en de echte ruggengraat van het Glenmorangie-assortiment. Een tien jaar oude single malt, Glenmorangie Original, wordt geproduceerd door te trouwen met de delicate geest die opdoet uit de hoogste distilleertoestellen van Schotland met een eerste en tweede opvulling in Amerikaanse witte eiken vaten.

Glenmorangie The Lasanta
Elegant maar vol van kracht. Deze whisky heeft tien jaar gerijpt in Amerikaanse witte eiken ex-bourbonvaten voordat hij nog eens twee jaar extra rijpt in Oloroso en PX Sherry-vaten uit Jerez in Spanje.


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 15

Totaalprijs:€ 17.37