VandeStreek

'Smaak creëren zonder concessies te doen'

Deze maand maakt de landingspagina van onze categorie ‘bier’ plaats voor de Utrechtse Brouwerij VandeStreek. Met de ‘VandeStreek Zonnesteek’, de ‘VandeStreek Broeders’ en de ‘VandeStreek Koper’ mogen wij je -voor een leuke prijs- een mooi trio aanbieden.

De brouwers van VandeStreek brouwen omdat zij daar lol in hebben. Het mooiste wat er is: smaak creëren zonder concessies te doen. Ramverse IPA’s, knalvolle stouts, romige tripels. De bieren van VandeStreek zijn modern, vol van smaak en uitdagend. Altijd van topkwaliteit, want voor minder doen zij het niet.

De broers Sander & Ronald begonnen in 2010 met thuis brouwen, maar intussen is Brouwerij VandeStreek gevestigd in een échte brouwerij. En daarbij horen uiteraard échte bieren, bieren om te drinken.

VandeStreek Zonnesteek
- blond – soepel – citra -
Vandestreek Zonnesteek wordt gebrouwen met traditionele Duitse mout en hop en aan het eind nog een gezonde dosis Amerikaanse hop voor meer frisheid, daardoor is het een soepel bier voor op een zonnig terras!

VandeStreek Koper
- saison – fruitig – rogge -
Vandestreek Koper is een koperkleurig bier gebrouwen met rogge. Deze graansoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Door gebruik te maken van de hopsoort ‘Perle’ komen de kruidige elementen van de rogge extra mooi naar voren.

VandeStreek Broeders
- tarwe – fris – biologisch -
Broeders is een fris blond tarwebier met karakter, door het gebruik van tarwemout en Duitse, bloemige hop. Een heerlijk frisse, goed gehopte dorstlesser. Broeders drink je met je broeders, op ieder moment.

Nieuwsgierig naar Zonnesteek, Koper of de Broeders? Bestel ze hieronder direct!
Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 13

Totaalprijs:€ 56.58