Ketel One Serie

'Vodka van Nederlandse bodem'

Uit de beste tarwe wordt Ketel One Vodka gedistilleerd. Het distillatieproces in koperen ketels zorgt voor de kenmerkende zachte en zuivere smaak. In de jaren 80 liet Carel Nolet Amerikaanse bartenders succesvol kennismaken met die verfijnde smaak en kenmerkende aroma’s. Inmiddels is Ketel One Vodka in de hele wereld een begrip.

De naam Ketel One Vodka is vernoemd naar de oorspronkelijke koperen pot, "Distilleerketel 1" daar word de vodka handgemaakt en in kleine series geproduceerd.

De samenstelling van deze schitterend vodka is geheim en word al 300 jaar bewaard in de kluis van de Nolet Distelerij.

Vodka van Ketel One is zijdezacht en van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Ketel One Vodka
Frisse citrus aroma's, zijdezacht met een knapperige, levendige tinteling. Puur te drinken met ijs, ook perfect voor klassieke cocktails als Bloody Mary, Martini of Dutch Mule.

Ketel One Vodka Citroen
Ketel One Vodka Citroen is Ketel One Vodka gecombineerd met citroen en limoen, waardoor er een zeer frisse smaak ontstaat.

Ketel One Vodka
Ketel One Vodka Oranje zorgt voor een verfrissende smaak door de reguliere Ketel One Vodka te mengen met sinaasappel. Fris en zoet van geur. Soepel en sappig in de mond, met een warme (licht)kruidige finish.
Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 16

Totaalprijs:€ 189.81