Heerlijke Rosé voor Moederdag!

Heerlijke Rosé wijnen voor Moederdag

Zondag 13 mei is het Moederdag! Verwen je moeder met een heerlijk en bijzonder flesje Rosé. Hieronder staan een aantal aanraders die jouw moeder heerlijk gaat vinden!

Laurent Miquel Pere et Fils Cinsault Syrah Rose
Laurent Miquel Père et Fils Cinsault Syrah Rosé is een zeer smaakvolle roséwijn van getalenteerd wijnmaker Laurent Miquel uit Saint-Chinian in de franse Languedoc. De modern gemaakte rosé is licht fruitig van kleur met aroma's van aardbeien en bessen. De smaak is elegant, lekker fris, fruitig, droog en subtiel met heerlijk zomers aardbeien en rode bessen fruit. De Cinsault Syrah rosé smaakt lekker om zo te drinken, maar ook bij salades en lichte vlees en visgerechten.

Luc Pirlet Syrah Rose
Een zachte zalmroze rosé, met in de neus veel rood fruit. Denk hierbij aan aalbessen en frambozen. Een zeer elegante wijn met mooie mineralige tonen en wat sappigheid van het rode fruit. Deze rosé van Luc Pirlet is een wijn gemaakt van 85% Cinsault voor het fruit en 15% Syrah voor een lekkere bite. Een ongecompliceerde rosé om van te genieten op een warme zomerdag en/of avond. Past zeker ook goed als begeleider van een wat lichter visgerecht of een salade.

Ramon Bilbao Rosado
Ramon Bilbao Rosado is een lichte, fijn droge rosé uit Spanje's bekendste wijngebied Rioja. De rosé heeft een licht zalmroze kleur en aroma's van vers geplukte bloemen en rood fruit als kers en framboos. De frisse smaak heeft iets van kersen en citroen en een aangenaam lichte kruidigheid. De Ramon Bilbao Rosado is een heerlijk frisse en lichte zomerrosé voor op het terras of ieder ontspannen moment van de dag en combineert perfect bij zomergerechten als asperges en salades en bij carpaccio en risotto.

Farina Bardolino Chiaretto Rosato
De Farina Bardolino Chiaretto heeft een geur van wilde rozen en viooltjes en vormen een prachtige combinatie met de rosé kleur van deze wijn. De Farina Bardolino Chiaretto is zacht van smaak, droog, met een mooie hartige harmonie.

Esteio Vinho Rosé
Esteio Vinho Rosé is een sprankelende rosé uit de Portugese wijnstreek Beiras. De roséwijn is zalmroze rood met fijne aroma's van zomerfruit als aardbei, framboos, kers en rode bes. Esteio Rosé is lekker fris, levendig en opwekkend en smaakt licht bruisend en zacht fruitig met een lichte tinteling op de tong en een heerlijk klein zoetje. Bijzonder lekker en verfrissend als aperitief of bij zomerse salades met vis, bij allerlei hapjes en de barbecue.Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 12

Totaalprijs:€ 59.87