Moederdag Likeuren

Moederdagcadeau Tips!

Zondag 13 mei 2018 is het weer Moederdag, met Moederdag zetten we alle moeders in ons leven nog extra in het zonnetje. Je eigen moeder, de moeder van je moeder, je zus die net moeder is geworden, alle moeders verdienen het om extra verwend te worden. En houdt jouw moeder van een lekker likeurtje, check dan de onderstaande likeuren die wij speciaal voor Moederdag hebben geselecteerd.

De dansende Mama - Licor 43

De Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten die samen een unieke smaak opleveren. Onder meer het sap van citrus en andere vruchten en extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak. Tot op de dag van vandaag kent niemand het eeuwenoude recept en wordt de likeur uitsluitend in het Spaanse Cartagena geproduceerd. Het eigenzinnige karakter maakt Licor 43 heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, in een frisse mix of verrassende cocktail.

De lieve Mama - Passoa

Bekend als de best verkochte passiefruit likeur. Gebaseerd op Braziliaanse passievruchten waardoor het een pracht match vormt met vruchtensappen zoals sinaasappelsap of appelsap.

De hardwerkende Mama – Kahlua Likeur

Koffielikeur waarbij exclusief gebruik wordt gemaakt van 100% Arabica koffiebonen uit de Veracruz regio in Mexico. Men plukt de bonen handmatig en branden deze zeer licht zodat de aroma's goed vrijkomen. Vervolgens wordt de koffie gemengd met speciaal geselecteerde rum soorten en nog enkele geheime ingrediënten die samen de Kahlua koffielikeur vormen. De likeur heeft een volle en exotische smaak met een lichte hint van chocolade. Smaakt zalig in de koffie maar ook puur of bij desserts.

De veelzijdige Mama - Baileys Original

Baileys is één van de meeste bekende namen in drankenland. De belangrijkste ingrediënten zijn whisky en room. Verdere ingrediënten zijn over het algemeen geheim maar wat we wel zeker kunnen stellen is dat chocolade, vanille, karamel en suiker gebruikt worden. Baileys is een veelzijdig drankje en kan zowel puur als On the rocks worden gedronken maar doet het ook goed in cocktails, mixdrankjes of bij de koffie.

De modieuze Mama - Disaronno Amaretto

Één van de meest populaire en bekende dranken in ons land. Een heerlijke afterdinner likeur die op smaak is gebracht met verfijnde amandelen en aangevuld wordt door subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden.

De sportieve Mama - Baileys Almande

Baileys Almande is voor 100% van amandelmelk gemaakt en bevat daarnaast geen lactose en gluten. De likeur is romig en vol van smaak, met tonen van amandel, vanille en honing. Deze Baileys is heerlijk in de mix, in cocktails of puur met ijs.
Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 12

Totaalprijs:€ 138.60