Prosecco Pops

Zomers en verfrissend uit Amerika

In Amerika is het al een hit: Prosecco Pops! Waterijsjes met een vleugje likeur die worden geserveerd in een glas prosecco, hoe heerlijk zomers en verfrissend klinkt dat? De ijsjes zijn hier nog niet kant-en-klaar verkrijgbaar, maar ze zijn gelukkig wel heel makkelijk zelf te maken! 

 

Wat heb je nodig?

* ijsvormpjes
* fruitsap
* likeur naar keuze
* een groot wijnglas (een copaglas kan ook)

* prosecco

Giet een scheutje likeur naar keuze in de ijsvormpjes en vul aan met (bijvoorbeeld) sinaasappelsap. Leg de ijsjes een nacht in de vriezer. Schenk een glas prosecco in en steek de ijsjes er ondersteboven in. Voila, jij kan genieten van je eigen Prosecco Pops!


Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van de World of Drinks nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de aanbiedingen, proeverijen en overig nieuws.

Meld je nu aan

Wij helpen je graag

Klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00

 

Items: 19

Totaalprijs:€ 185.40